De leveringsvoorwaarden

Je kunt bij Natuuropstellingen terecht voor alle vragen waarbij je iemand of een team zoekt die jou en/of jouw onderneming of organisatie wil bijstaan in het zoeken naar nieuwe en andere manieren om verder te gaan. We hebben een netwerk van deskundigheden waar wij een beroep op kunnen doen.

Dat wat jij in vertrouwen vertelt, blijft in vertrouwen. Daar waar je een advies krijgt, ben je zelf vrij om een besluit te nemen.

Wat wij in elk geval altijd moet weten:

  1. je naam en/of bedrijfsnaam
  2. geboortedatum
  3. adres
  4. telefoonnummer
  5. of je medicatie gebruikt
  6. of je elders onder behandeling bent.

Wat we bewaren en privacyverklaring:

privacyverklaring

Vervolgens zullen wij je een aantal vragen stellen om in beeld te krijgen hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Deze intake is bedoeld om af te tasten of we met elkaar een traject aan willen gaan. Dit betekent dat er een basis van vertrouwen is.

Betaling geschiedt per bank en afhankelijk van de afspraken vooraf of in een traject minimaal maandelijks. Bij trajecten maken we een overeenkomst.

Indien je per bank of giro betaalt, dienen nota’s binnen 14 dagen betaald te zijn, tenzij we anders afspreken. Indien dit niet het geval is, kunnen wij 15 euro administratiekosten in rekening brengen.
Mocht Natuuropstellingen een incassobureau in moeten schakelen, dan gelden de gebruikelijke regels.

Tot 48 uur voor een consult kun je dit consult kosteloos annuleren, tot 24 uur voor het consult breng ik normaal gesproken 50% in rekening. Meld je je binnen 24 uur voor het consult af dan brengt Natuuropstellingen het gehele consult in rekening.

Het aantal sessies is nooit vooraf te bepalen, ons streven is om trajecten in vijf keer af te ronden. Tussentijds en na afloop evalueren wij altijd. Bij klachten of ontevredenheid, bespreken we dit in eerste instantie samen. Je kunt een klacht ook per mail indienen.

Na het afronden van een traject kan het zijn dat je na een periode opnieuw op levensvragen, ondernemingsvragen of zingevingsvragen aanloopt. Dan mag je altijd bellen voor een nieuwe serie gesprekken. Waarbij wat hier en nu speelt, op een andere plaats in je levensspiraal,  aandacht krijgt.

Leven is iedere dag onderweg zijn met jezelf!

We schrijven ons eigen verhaal, zijn zelf de leider van ons leven!

Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar anja.tekelenburg (at) lilant.nl